Start to sew swimwear


Leer jouw droom badpak of bikini creëren


Stap voor stap begeleiding

Video-cursus


Met deze cursus leer je welke materialen je nodig hebt, welke steken en afwerkingsmethodes je moet gebruiken, hoe je de stukken in elkaar moet steken en hoe je zelf jouw droom badpak ontwerpt.

Geen ervaring vereist. De cursus is gemaakt voor naaien met een standaard naaimachine. Je hebt geen ervaring nodig, wel wat basic naai skills.
Jij bent de designer!


Je leert gelijk welk patroon aanpassen aan jouw wensen, samen met de technieken om het te naaien.


Zo kan je in alle vrijheid zelf creëren.


Naai op jouw eigen tempo. Je hebt ongelimiteerde toegang tot de cursus en kan leren wanneer het jou best uitkomt.

WAT CURSISTEN ZEGGEN

HAPKLAAR & DUIDELIJK


Aangenaam verrast door de cursus van Clio. Ik naaide begin dit jaar mijn allereerste bralette. Ondanks het feit dat ik zelf al jaren kleding naai - en ook mijn eigen trouwjurk naaide - merkte ik dat ik heel wat technieken miste om lingerie en swimwear netjes en mooi te naaien. Clio heeft die technische bagage wél en legt alles in duidelijke filmpjes uit. Hapklaar, zodat je zelf snel aan de slag kan op je eigen tempo. Haar cursus kwam dus op het perfecte moment. Clio toont dat swimwear naaien niet moeilijk hoeft te zijn.


Jozefien

EEN DOE-CURSUS


Een cursus boordevol informatie. Je leert vanaf het begin wat je nodig hebt aan materialen en wat voor soort steken je gebruikt tot aan een ingewikkelde bikini top in elkaar zetten. Wanneer je oefent leer je veel technieken, materialen en patronen kennen en voel je je een stuk zelfverzekerder over je skills. Het is echt een 'doe'-cursus en al gaandeweg leer je en word je enthousiaster. Ik persoonlijk ben blij dat ik niet eindeloos de tijd heb, anders zou ik voor de zomer begint meer badpakken en bikini's gemaakt hebben dan ik kan dragen.


Janneke Schuffelen

@fiefhandwerk

PERFECTE BASISCURSUS


Dit is de perfecte basiscursus als je net zoals ik niet meteen weet hoe je aan swimwear moet beginnen maar wel ideeën (en stof/patronen 🙈) hebt waar je toffe dingen mee wil maken. Alles wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd! Super!!


Nele De Roo

@sewstory_by_nele

Start to sew swimwear

59€


  • Ongelimiteerde toegang tot 11 hoofdstukken met video-lessen
  • Gemaakt voor beginners maar ook ervaren naaisters leerden al heel wat bij
  • Mét afwerkingstechnieken zodat de binnenkant er even goed uit ziet!
  • Alles wat je hier leert kan je ook toepassen voor het naaien van lingerie
  • Steun via FB community
  • Ideaal als je geen hele lingerie-opleiding wil volgen, maar toch de basis van badmode maken onder de knie wil krijgen